Thursday, May 26, 2011

Daisy Chain Van Kerrie Slade een schattig patroontje "Daisy Chain". 

Verjaardag


Vanochtend ben ik door mijn dochter verrast met een leuk origami pakje. De kubus rook heel lekker en na een beetje uitpakken werd de kubus een prachtige roos. Erbij een kraanvogel om het pakje te begeleiden. Ik vond dit een heel leuk kado. Mijn verjaardag vier ik al jaren bescheiden met een dineetje in een leuk restaurantje en dit jaar komt daar nog een film bij en natuurlijk niet te vergeten een heerlijke taart. En ja, krijg ik kadootjes of geef ik mijzelf iets leuks?? Ik hoef eigenlijk niets, alhoewel .........................ik durf het bijna niet te zeggen. Nog meer kraaltjes natuurlijk om sieraden te maken!!!

Sunday, May 22, 2011

Bead SwapEen leuke bead swap van beaded beads. Bovenstaand de beaded beads die ik heb gemaakt uit de serie Maximiliane van Sabine Lippert/Trytobead. Allemaal in verschillende kleuren.

Hieronder de beaded beads die ik mocht ontvangen van de verschillende deelnemers.


Sunday, May 15, 2011

Keramiek


Naast sieraden maken volg ik ook keramieklessen bij Annemieke Dicke. Dit weekend is de Atelier Route te Bandariba en volgend weekend te Bandabou. Tijdens deze dagen houden de kunstenaars hier op het eiland open dag, zodat je hun werken en in sommige gevallen ook die van hun cursisten kunt bekijken. Werken met klei is heerlijk en net als met sieraden maken heel relaxed.

En nee, dit zijn niet mijn borsten :) en het is ook geen afdruk of afgietsel.